onsdag, juli 07, 2004

17 dager igjen

Akkurat naa venter vi paa at det skal blaase opp til storm. Det er saa enormt kult, for vaeret kan skifte saann helt plutselig. I det foerste oeyeblikket er det sol og i det neste er det lyn og torden. Syns det er fascinerende naar en ser himmelen bli lyst opp av lynet, men en hoerer allikevel ikke en lyd. Jepp, naa hoeljeregner det! Kommer ikke til aa vare saa veldig lenge tror jeg. Men fytti saa oppfriskende det er!

Idag var jeg og Nina og gikk tur rundt hele landsbyen. Man, saa varmt det var! Men det var goey. Det er ikke ofte det kommer utenlandske til denne landsbyen saa alle er veldig nysgjerrige og kommer ofte bort og snakker med oss. Hehe, litt morsomt, for det de fleste bare kan si her paa engelsk er "I love you", og det faar vi hoere ofte!

Ellers pleier vi vaere med naboene og spille ball om kvelden (da er det ikke saa varmt), det er kjekt.
Hadde tenkt oss en tur paa markedet ikvell da, men viss vaeret er som det er saa tror jeg ikke det blir noe av. Markedet er hvor de selger all slags rare ting, klaer, mat++ De har et stort omraade der de setter opp telt saa kan folk komme og gaa som de vil.

Javel, resten av folket kommer hjem fra Tunisia inatt. Skulle oenske jeg og kunne reist hjem idag, savner aa vaere sammen med alle der hjemme kjempemasse!

Klem fra Kim